Skidskola

Passa på att hänga med i någon av våra skid- eller snowboardskolor. Vi har erfarna instruktörer med många tips till både nybörjare och avancerade åkare. Vi ordna skidskola för Alpint, Snowboard, och längdskidåkning. Har du andra önskemål, var inte rädd att fråga, vi försöker alltid ställa upp.
Vi har olika alternativ på kurser som passar den som aldrig åkt eller den som redan kan. Undervisningen sker i grupp eller i privatlektioner.

Grupplektioner

Här åker du skidor tillsammans med andra och träffar nya kompisar! Alpina grupplektioner kan bokas från måndag till onsdag (3 lektioner) eller från fredag till söndag (3 lektioner). Det går även att boka färre dagar om man vill, villkoret är då att man bokar från och med startdagen för grupperna, alltså måndag eller fredag.

Snögubbar

Barn som aldrig åkt förut. Vi börjar med enkla saker som att hantera utrustning, bromsa, stanna. Vi lär oss åka lift och att svänga i mycket lätta backar. Övningarna anpassas efter gruppens förmåga. Lägsta ålder 4 år. Äldre barn som lär sig fort bruka bli uppflyttade till en annan grupp.

Snöstjärnor

Barn som åkt lite förut och kan bromsa och åka lift. Tar sig ned i gröna backar , det vill säga kan åka i Nalletassen.

Glidare

Barn som tar sig ner i blå och röda backar och kan svänga och bromsa utan problem. Här åker vi i de lite brantare backarna och kanske testar vi även på portar.

Privatlektion

Unna dig en privatlektion. Då får du exakt den hjälp just du behöver. Oavsett om du är nybörjare eller klarar avancerad skidåkning har våra skidlärare värdefulla tips. Även snowboardlektioner för nybörjare eller fortsättningskurser. Är ni tre personer eller fler kan ni boka en privatgrupp med lektioner flera dagar - kontakta oss för pris.

En alldeles egen lektion

Är det första gången på snö, känner du dig stel och osäker? Eller har du åkt en del men vill lära dig carving? Oavsett vilket så hjälper vi dig att hitta flytet och säkerheten. Du kan boka privatlektioner där du sätter nivån själv, eller ta en lektion ihop med dina vänner. Lektionstiderna kan variera p.g.a gruppens storlek

Priser skidskola

Skidskola
Grupper* lekt. tid 3 dagar 2 dagar 1 dag
Snögubbar 50 min 600 400 220
Snöstjärnor 80 min 730 540 270
Glidare 80 min 730 540 270
* Grupperna startar måndagar och fredagar
Privat lekt. tid 1 pers 2 pers 3 pers flera
Per person 60 min 580 375 310 260
Skolor, större grupper och träningsläger för klubbar, begär offert.

Sveriges Proffesionella skidskolor

Vi är medlem i SPS, Sveriges professionella skidskolor. Detta borgar för en proffesionell utbildning. Vi utbildar våra skidlärare kontiunerligt för att kunna utbilda dig på bästa sätt.

Skolor och större grupper

Grupper och skolor måste förboka för att vara säkra på att få utrustning och för att vi ska kunna säkerställa snabb betjäning.

Jobba som skidlärare

Intresserad att jobba som skidlärare? Läs mer på www.slao.se