LUNCHMENY


Torsdag 16/3 .....1 Rotsakssoppa, pannkakor, grädde och sylt
..........................2 Fläskfilé med kantarellsås och råstekt potatis
..........................3 Köttbullar, gräddsås och potatismos

Fredag 17/3 .......1 Gulaschsoppa
..........................2 Schnitzel, bearnaisesås och råstekt potatis
..........................3 Pastagratäng med rökt kalkon

Lördag 18/3 ........1 Gulaschsoppa
...........................2 Grillad kyckling med grönsaker, ris och BBQ-sås
...........................3 Porterstek, sås, potatis och gelé

Söndag 19/3 .......1 Gulaschsoppa
...........................2 Wallenbergare med skysås, ärtor och potatismos
...........................3 Flundra med skagenröra

Måndag 20/3 .......1 Persiljejärpar, gräddsås och potatismos
.............................2 Paella

Tisdag 21/3 .........1 Raggmunk/bruna bönor, stekt fläsk och lingon
............................2 Kycklingwraps med cheddarost

Onsdag 22/3 .......1 Paj med rökt lax och broccoli
...........................2 Pasta med fläskfilé, parmesanost och grönsaker